Lidé, spolupráce a připojené aplikace

Po odpojení Drive zůstanou tvé importy tam, kde jsou, tady je návod

Vypnutím Drive zavřeš dveře všemu novému. Dokumenty, které už máš nahrané, zůstanou v aplikaci Qbit připravené k použití.

Postup

  1. Přejdi do sekce „Můj profil“ a klepni na „Připojené aplikace“.
  2. Na řádku Google Drive klepni na „Odpojit“.
  3. Přečti si potvrzení: „Odpojit Google Drive? Qbit přestane číst soubory z Disku. Už importované dokumenty v Qbit zůstanou.“
  4. Potvrď to.
  5. Na řádku se znovu objeví „+ Připojit“ a možnost Drive zmizí z panelu pro nahrávání v Dokumentech.

Tipy

  • Později se znovu připojíš stejným tlačítkem „+ Připojit“ a tvé stávající dokumenty po celou dobu zůstanou nedotčené.
  • Pokud chceš odstranit i importovaný dokument, smaž ho obvyklým způsobem ve svých Dokumentech.

Aktualizováno 20. října 2026

Pomohlo ti to?

Ptej se na cokoli!

Nebo kontaktovat člověka