Bij het verwijderen van je account krijg je 30 dagen bedenktijd, zo werkt het
Je kunt je account verwijderen wanneer je maar wilt. Je account wordt meteen uitgeschakeld en je hebt 30 dagen om van gedachten te veranderen voordat er iets wordt gewist.
Stappen
- Ga naar “Statistieken en geavanceerde instellingen” en scrol helemaal naar beneden.
- Wil je eerst een kopie van je data? Tik dan in het bevestigingsvenster op “Eerst mijn data downloaden” (en wacht tot je die hebt voordat je verdergaat).
- Lees de lijst met wat er wordt verwijderd: je profiel, je gesprekken en Recent, de autorisaties van verbonden apps en eventuele resterende credits.
- Typ DELETE in het bevestigingsvak. De rode knop blijft grijs tot je dat doet.
- Tik op “Account verwijderen”.
- Een paar seconden later word je automatisch uitgelogd.
Tips
- Van gedachten veranderd? Log binnen die 30 dagen gewoon weer in. De verwijdering wordt geannuleerd en Qbit begroet je met de melding “Welkom terug”.
- Vlak boven de rode knop staat met opzet een blauw-paarse knop “Terug naar instellingen”. Daarmee kom je eruit als je deze pagina per ongeluk hebt geopend.
Bijgewerkt op 20 oktober 2026
Heeft dit geholpen?