Integritet, säkerhet och din data

Om du raderar ditt konto har du 30 dagar på dig att ångra dig, så här gör du

Du kan radera ditt konto när du vill. Kontot stängs av direkt och du har 30 dagar på dig att ångra dig innan något raderas.

How to Delete Your Child's Qbit Account, 0:47

Steg

  1. Gå till ”Statistik och avancerade inställningar” och skrolla ända längst ner.
  2. Vill du ha en kopia av din data först? Tryck i så fall på ”Ladda ner min data först” i bekräftelsefönstret (och vänta tills du har fått den innan du fortsätter).
  3. Läs listan över vad som raderas: din profil, dina konversationer och Senaste, eventuella behörigheter för anslutna appar och eventuella credits du har kvar.
  4. Skriv DELETE i bekräftelserutan. Den röda knappen är grå tills du har gjort det.
  5. Tryck på ”Radera konto”.
  6. Några sekunder senare loggas du ut automatiskt.

Tips

  • Har du ångrat dig? Logga in igen när som helst under de 30 dagarna. Raderingen avbryts och Qbit hälsar dig med meddelandet ”Välkommen tillbaka”.
  • En blå och lila knapp, ”Tillbaka till inställningar”, sitter precis ovanför den röda, med flit. Den är din väg ut om du öppnade sidan av misstag.

Uppdaterad 20 oktober 2026

Hjälpte det här?

Fråga vad som helst!

Eller kontakta en människa