Kişiler, ortak çalışma ve bağlı uygulamalar

Drive bağlantısını kesince içe aktardıkların yerinde kalır, işte nasıl

Drive'ı kapatmak yeni şeylere kapıyı kapatır. Daha önce yükleme olarak aldığın belgeler, kullanıma hazır şekilde Qbit'te kalır.

Adımlar

  1. “Profilim” sayfasına git ve “Bağlı uygulamalar” seçeneğine dokun.
  2. Google Drive satırındaki “Bağlantıyı kes” düğmesine dokun.
  3. Onay mesajını oku: “Google Drive bağlantısı kesilsin mi? Qbit artık Drive’daki dosyaları okumayacak. Daha önce içe aktarılan belgeler Qbit’te kalır.”
  4. Onayla.
  5. Satır yeniden “+ Bağlan” olur ve Drive seçeneği Belgeler'deki yükleme penceresinden kaybolur.

İpuçları

  • Daha sonra yeniden bağlanmak için yine aynı “+ Bağlan” düğmesini kullanırsın, mevcut belgelerin de bu süreçte hiç etkilenmez.
  • İçe aktarılan bir belgenin de silinmesini istersen, onu Belgeler'den her zamanki gibi sil.

Son güncelleme: 20 Ekim 2026

Bu yardımcı oldu mu?

İstediğin her şeyi sor!

Ya da bir insanla iletişime geç