Gizlilik, güvenlik ve verilerin

Hesabını silersen fikrini değiştirmek için 30 günün olur, işte nasıl

Hesabını istediğin zaman silebilirsin. Hesabın hemen devre dışı kalır ve herhangi bir şey silinmeden önce fikrini değiştirmek için 30 günün olur.

How to Delete Your Child's Qbit Account, 0:47

Adımlar

  1. “İstatistikler ve gelişmiş ayarlar” sayfasına git ve en alta kadar kaydır.
  2. Önce verilerinin bir kopyasını mı istiyorsun? Öyleyse onay penceresindeki “Önce verilerimi indir” düğmesine dokun (ve devam etmeden önce dosyanın eline geçmesini bekle).
  3. Nelerin silineceğini gösteren listeyi oku: profilin, konuşmaların ve En son bölümün, bağlı uygulama izinlerin ve kalan kredilerin.
  4. Onay kutusuna DELETE yaz. Sen yazana kadar kırmızı düğme gri kalır.
  5. “Hesabı sil” düğmesine dokun.
  6. Birkaç saniye sonra oturumun otomatik olarak kapanır.

İpuçları

  • Fikrini mi değiştirdin? Bu 30 gün içinde istediğin zaman yeniden oturum aç. Silme işlemi iptal edilir ve Qbit seni bir “Tekrar hoş geldin” mesajıyla karşılar.
  • Kırmızı düğmenin hemen üstünde bilerek mavi ve mor bir “Ayarlara geri dön” düğmesi bulunur. Bu sayfayı yanlışlıkla açtıysan çıkış yolun budur.

Son güncelleme: 20 Ekim 2026

Bu yardımcı oldu mu?

İstediğin her şeyi sor!

Ya da bir insanla iletişime geç