Dacă scoți un folder de pe pagina Acasă, tot ce conține rămâne păstrat
Când scoți un folder de pe pagina Acasă, doar faci puțin loc pe pagină. Tot ce conține rămâne exact unde este, nimic nu se șterge. Îl vezi în lista Folderele mele și îl poți pune înapoi pe pagina Acasă oricând vrei.
Capturile de ecran pentru acest articol sunt pe drum.
Pași
- Deschide pagina folderului și atinge cele trei puncte de lângă numele lui.
- Atinge „Elimină de pe pagina Acasă”.
- Citește nota. La un folder Qbit, nota îți spune cum îl readuci, iar la unul dintre folderele tale îți spune că documentele lui rămân în Folderele mele.
- Atinge „Elimină”.
Sfaturi
- E și mai rapid de pe pagina Acasă: atinge „Editează”, apoi atinge x-ul de pe card.
- Un folder creat de tine își păstrează toate documentele, fotografiile și conversațiile și rămâne în Folderele mele și în lista Foldere din meniu.
Bine de știut
Bine de știut: Când scoți unul dintre folderele tale, dispare de pe pagina Acasă pe toate dispozitivele tale deodată.
Actualizat la 20 octombrie 2026
Te-a ajutat?