Deconectarea calendarului se face din două atingeri
Ca să oprești calendarul îți trebuie doar două atingeri, iar fiecare eveniment adăugat deja de Qbit rămâne exact unde este în calendar.
Pași
- Mergi la „Profilul meu” și atinge „Aplicații conectate”.
- Atinge „Deconectează” în dreptul Google Calendar.
- Citește confirmarea: „Deconectezi Google Calendar? Qbit nu îți va mai vedea programul. Evenimentele deja adăugate rămân în calendar.”
- Confirmă.
- Un mesaj spune „Google Calendar deconectat”, iar rândul afișează din nou „+ Conectează”.
Sfaturi
- Te poți reconecta oricând cu același buton „+ Conectează”.
- Calendarul și Google Drive sunt separate, așa că deconectarea calendarului lasă Drive exact cum era.
Actualizat la 20 octombrie 2026
Te-a ajutat?