Το κείμενό σου αποθηκεύεται καθώς γράφεις: δες σε τι χρησιμεύει το κουμπί
Θα δεις ένα κουμπί «Αποθήκευση αλλαγών» στο κάτω μέρος κάποιων καρτών ρυθμίσεων. Και το ωραίο είναι ότι ό,τι γράφεις αποθηκεύεται ήδη καθώς πληκτρολογείς. Το κουμπί υπάρχει απλώς για να νιώθεις σιγουριά.
Βήματα
- Γράψε σε οποιοδήποτε πεδίο στο Προφίλ μου ή στις Σημαντικές μου ημερομηνίες.
- Πάτησε «Αποθήκευση αλλαγών» στο κάτω μέρος της κάρτας.
- Το κουμπί γίνεται για λίγο πράσινο και γράφει «Αποθηκεύτηκε!». Στη σελίδα Προφίλ, σε επιστρέφει επίσης στην Αρχική.
Συμβουλές
- Ακόμη κι αν φύγεις χωρίς να το πατήσεις, ό,τι έγραψες θα είναι εκεί όταν επιστρέψεις.
Καλό να ξέρεις
Καλό να ξέρεις: Το κουμπί εμφανίζεται σε κάρτες με πλαίσια στα οποία πληκτρολογείς. Οι διακόπτες, τα κουμπιά επιλογής και τα αναπτυσσόμενα μενού αποθηκεύονται αθόρυβα από μόνα τους, αφού βλέπεις ήδη την κατάστασή τους στην οθόνη.
Ενημέρωση: 20 Οκτωβρίου 2026
Σε βοήθησε αυτό;