Διαγραφή ενός μαθήματος, και τι φεύγει μαζί του
Όταν τελειώσει ένα μάθημα της χρονιάς, μπορεί να φύγει με λίγα πατήματα. Δες τι φεύγει μαζί του, για να μην υπάρχουν εκπλήξεις.
Τα στιγμιότυπα οθόνης για αυτό το άρθρο έρχονται σύντομα.
Βήματα
- Πάτησε τις τρεις τελείες στη γραμμή του μαθήματος.
- Πάτησε «Διαγραφή».
- Διάβασε το μήνυμα «Διαγραφή [όνομα];» και μετά πάτησε «Διαγραφή» για επιβεβαίωση, ή «Άκυρο» για να το κρατήσεις.
Συμβουλές
- Θέλεις απλώς μια πιο τακτοποιημένη λίστα; Πάτησε τον τίτλο Τα μαθήματά μου για να την κρύψεις, με όλα να μένουν στη θέση τους.
- Ένα μάθημα μπορεί πάντα να προστεθεί ξανά αργότερα. Ξεκινά από την αρχή, αφού οι παλιές εργασίες του δεν επιστρέφουν μαζί του.
Καλό να ξέρεις
Καλό να ξέρεις: Η διαγραφή ενός μαθήματος διαγράφει επίσης τις εργασίες, τις συνομιλίες και τα κουίζ που βρίσκονται μέσα του.
Ενημέρωση: 20 Οκτωβρίου 2026
Σε βοήθησε αυτό;