Διαγραφή μιας συνομιλίας που δεν θέλεις να κρατήσεις
Το ιστορικό σου, η απόφασή σου. Μπορείς να διαγράψεις οποιαδήποτε συνομιλία με δύο πατήματα.
Τα στιγμιότυπα οθόνης για αυτό το άρθρο έρχονται σύντομα.
Βήματα
- Πάτησε το εικονίδιο του κάδου στη σειρά εικονιδίων κάτω από τη συνομιλία.
- Επιβεβαίωσε στο παράθυρο διαλόγου, που σου λέει ακριβώς πόσα μηνύματα πρόκειται να διαγραφούν.
- Ένα μικρό μήνυμα επιβεβαιώνει τη διαγραφή, η συνομιλία καθαρίζει και επιστρέφεις στην Αρχική.
Συμβουλές
- Μπορείς επίσης να διαγράψεις συνομιλίες από τη σελίδα Πρόσφατα.
Καλό να ξέρεις
Καλό να ξέρεις: Η διαγραφή είναι οριστική και αφαιρεί κάθε μήνυμα της συνομιλίας, όχι μόνο την τελευταία απάντηση.
Ενημέρωση: 20 Οκτωβρίου 2026
Σε βοήθησε αυτό;