Usunięcie folderu ze strony głównej zachowuje całą jego zawartość
Usunięcie folderu ze strony głównej tylko robi na niej trochę miejsca. Cała zawartość zostaje dokładnie tam, gdzie była, nic nie jest usuwane. Folder zobaczysz na liście w sekcji Moje foldery i w każdej chwili możesz przywrócić go na stronę główną.
Zrzuty ekranu do tego artykułu są już w drodze.
Kroki
- Otwórz stronę folderu i stuknij trzy kropki obok jego nazwy.
- Stuknij „Usuń ze strony głównej”.
- Przeczytaj komunikat. Przy folderze Qbit dowiesz się, jak go przywrócić, a przy własnym folderze, że jego dokumenty zostają w sekcji Moje foldery.
- Stuknij „Usuń”.
Wskazówki
- Na stronie głównej jest jeszcze szybciej: stuknij „Edytuj”, a potem znak x na kafelku.
- Własny folder zachowuje wszystkie dokumenty, zdjęcia i rozmowy oraz pozostaje w sekcji Moje foldery i na liście Foldery w menu.
Dobrze wiedzieć
Dobrze wiedzieć: Gdy usuniesz ze strony głównej własny folder, zniknie z niej jednocześnie na wszystkich twoich urządzeniach.
Zaktualizowano 20 października 2026
Czy to pomogło?