Usuwanie konta daje ci 30 dni na zmianę zdania, oto jak to zrobić
Możesz usunąć konto, kiedy tylko chcesz. Konto od razu zostaje wyłączone, a ty masz 30 dni na zmianę zdania, zanim cokolwiek zostanie wymazane.
Kroki
- Przejdź do strony „Statystyki i ustawienia zaawansowane” i przewiń na sam dół.
- Chcesz najpierw kopię swoich danych? Jeśli tak, stuknij „Najpierw pobierz moje dane” w oknie potwierdzenia (i zanim przejdziesz dalej, poczekaj, aż ją dostaniesz).
- Przeczytaj listę tego, co zostanie usunięte: twój profil, twoje rozmowy i Ostatnie, uprawnienia połączonych aplikacji oraz pozostałe kredyty.
- Wpisz DELETE w polu potwierdzenia. Do tego czasu czerwony przycisk pozostaje wyszarzony.
- Stuknij „Usuń konto”.
- Po kilku sekundach nastąpi automatyczne wylogowanie.
Wskazówki
- Zmieniasz zdanie? Zaloguj się ponownie w dowolnym momencie w ciągu tych 30 dni. Usuwanie zostanie anulowane, a Qbit przywita cię komunikatem „Witaj z powrotem”.
- Tuż nad czerwonym przyciskiem celowo umieszczono niebiesko-fioletowy przycisk „Powrót do ustawień”. To twoja droga wyjścia, jeśli trafisz na tę stronę przypadkiem.
Zaktualizowano 20 października 2026
Czy to pomogło?