Usuwanie rozmowy, której nie chcesz zachować
Twoja historia, twoja decyzja. Każdą rozmowę możesz usunąć dwoma stuknięciami.
Zrzuty ekranu do tego artykułu są już w drodze.
Kroki
- Stuknij ikonę kosza w rzędzie ikon pod rozmową.
- Potwierdź w oknie dialogowym, które pokazuje dokładnie, ile wiadomości zostanie usuniętych.
- Krótki komunikat potwierdzi usunięcie, wątek zniknie, a ty wrócisz na stronę główną.
Wskazówki
- Rozmowy możesz też usuwać ze strony Ostatnie.
Dobrze wiedzieć
Dobrze wiedzieć: Usunięcie jest trwałe i obejmuje każdą wiadomość w wątku, a nie tylko ostatnią odpowiedź.
Zaktualizowano 20 października 2026
Czy to pomogło?