Odłączenie kalendarza zajmuje dwa stuknięcia
Wyłączenie kalendarza zajmuje dwa stuknięcia, a wszystkie wydarzenia dodane już przez Qbit zostają na swoim miejscu w kalendarzu.
Kroki
- Otwórz „Mój profil” i stuknij „Połączone aplikacje”.
- Stuknij „Odłącz” przy pozycji Google Calendar.
- Przeczytaj potwierdzenie: „Odłączyć Kalendarz Google? Qbit przestanie widzieć Twój harmonogram. Dodane już wydarzenia pozostaną w kalendarzu.”
- Potwierdź.
- Pojawi się komunikat „Kalendarz Google odłączony”, a w wierszu znów będzie widać „+ Połącz”.
Wskazówki
- Możesz połączyć się ponownie w dowolnej chwili tym samym przyciskiem „+ Połącz”.
- Kalendarz i Google Drive działają osobno, więc odłączenie Kalendarza nie zmienia niczego w Drive.
Zaktualizowano 20 października 2026
Czy to pomogło?